HTML

Hitelesen HITEL lesen

„Nyakamon a disznóvágás, és se disznóm, se szalmám!” –jutott eszembe a régi mondás, mikor ismerősömet hallgattam: -férjhez megy a lányom, de hol fog lakni? Nálunk nincs túl sok hely, a vőlegénye is panelban lakik a szüleivel. Igaz, hogy mindketten jól keresnek, de annyi pénzük nincs, hogy fussa egy saját lakásra. Hitel kell, de milyen?

Kereső

Egyedi keresés

Választhatsz

Utolsó kommentek

Jobbnál jobb ajánlatok

Biztonságos befektetés, magas hozamra - Az első lépéstől az utolsó simításokig

2007.11.02. 08:58 online

Szeretne egy nagyobb lakást? Minden vágya egy kertes ház? Már most gondoskodni szeretne gyermeke jövőbeni otthonáról? Álmait finanszírozza a Fundamentával!


A lakásvásárlás életünk legnagyobb beruházása, melyet csak nagyon kevesen tudnak önerőből megvalósítani. Ha pedig már beköltöztünk álmaink otthonába, ne feledkezzünk meg arról, hogy a legújabb és legmodernebb lakás is időnként felújításra, majd idővel korszerűsítésre szorul. Igényeink is változhatnak, a garzonlakásból egy tágasabb társasházba, vagy egy kertes családi házba vágyódunk.


A lakásálmok megvalósítása azonban sokszor komoly anyagi akadályokba ütközik. A bankok sokféle hitelt kínálnak, de érdemes jól átgondolni, milyen terhet veszünk a nyakunkba.

Válassza a Fundamenta lakás-előtakarékossági konstrukcióját, mely a magas hozam miatt a legjobb befektetések egyike, ugyanakkor kiváló öngondoskodási lehetőség!

A rendszeres megtakarításokra évi 30% (évente legfeljebb 72 000 Ft) állami támogatás jár, amelynek köszönhetően kiemelkedően magas hozam biztosítható. A 4 év 4 hónapos futamidejű szerződések esetében az éves hozam 10,54%, a 8 évig takarékoskodók hozama pedig éves átlagban 6 százalék körül alakul.

A megtakarítások kamatadó-mentességet élveznek, s a megtakarítási idő lejárta után kedvező kamatozású lakáskölcsön igényelhető évi 3,9% kamatra (THM 5,12-5,22%).

Nézzünk egy példát!


Ön 4 év és 1 hónapon át havi 20 000 Ft-ot fizet be lakástakarék számlájára. Így az összes befizetése 980 000 Ft, melyre összesen 321 843 Ft kamat és állami támogatás jár Önnek. Ez a befektetés 4 éven át Önnek évi 10,5% garantált hozamot biztosít! A megtakarítási időszak lejáratkor ezen felül Ön 1 918 157 Ft összegű hitelt igényelhet fix évi 3,9%-os kamatra.(THM 5,12-5,22%). Ebben az esetben Ön 3 220 000 Ft szerződéses összegre köt szerződést.

A Fundamenta lakástakarék jelenleg az egyik legversenyképesebb befektetés és hitel- konstrukció a piacon, a betétek biztonságát pedig az Országos Betétbiztosítási Alap garantálja.

Forrás: pénzcentrum.hu

Szólj hozzá!

Címkék: befektetés fundamenta

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelestipp.blog.hu/api/trackback/id/tr42214157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása