HTML

Hitelesen HITEL lesen

„Nyakamon a disznóvágás, és se disznóm, se szalmám!” –jutott eszembe a régi mondás, mikor ismerősömet hallgattam: -férjhez megy a lányom, de hol fog lakni? Nálunk nincs túl sok hely, a vőlegénye is panelban lakik a szüleivel. Igaz, hogy mindketten jól keresnek, de annyi pénzük nincs, hogy fussa egy saját lakásra. Hitel kell, de milyen?

Kereső

Egyedi keresés

Választhatsz

Utolsó kommentek

Jobbnál jobb ajánlatok

Hogy a magas nyugdíj ne csak álom legyen

2008.02.25. 12:32 online

Teszel valamit ennek érdekében?

Békés, nyugodt öregkor helyett kétségbeesés és nyomor vár azokra, akik nem tudnak, vagy nem akarnak pénzt félretenni nyugdíjas korukra. A 2013 után nyugdíjba menők közül félmillióan állíthatják majd élére a garast  ....... Cikk

Megdöbbentő, hogy az ember nap, mint nap szembesül azzal, hogy az emberek nem tartják fontosnak, hogy időskorukról gondoskodjanak valamilyen formában.

Úgy vállalnak munkát, hogy nincsenek bejelentve, vagy a fele keresetüket, csak zsebbe kapják, és úgy gondolják, hogy majd valamikor, később is ráérnek még a nyugdíj felől gondolkozni.

Ébresztő már emberek! Nem jár alanyi jogon a nyugdíj.

Az időben elkezdett takarékoskodás, megkönnyíti életünket idősebb korunkban!
És nem biztos, hogy csak 60 felett lesz szükségünk egy kis kiegészítésre, ezért a jelszó: Kezdd el minél előbb!

Olyan, minta falra hányt borsó, lepereg …….

2 komment

Címkék: nyugdíj befektetés feketemunka gondoskodás takarékoskodás

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelestipp.blog.hu/api/trackback/id/tr26353626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sapa 2008.02.25. 12:59:55

Carpe diem.... Élj a mának... Nagyon sokunkban ez él. Aztán meg ott van nekünk Pató Pál úr is.. Ej, ráérünk arra még. Aki nem takarékoskodik, az megtalálja a kifogást. Most még megveszem ezt, és majd utána... Most még kell egy az, és majd utána. Majd ha a gyerek felnő, akkor mi jövünk. Előbb az unokának a suli, és mi majd utána. Aztán meg nini, nyugdíjasok vagyunk. Nyugdíj nélkül.... Bizony ez a NAGY MAGYAR VALÓSÁG..... Szomorúan értek Veled egyet...

látogató 2008.02.26. 15:58:18

Hallottam valami ezzel kapcsolatos infót a rádióban, olyasmiről volt szó, hogy ha még 30 évünk van a nyugdíjhoz, akkor elég 5-10 ezer havi megtakarítás, de ha már 50 évesek vagyunk akkor legalább 40 ezret kellene félretenni nyugdíjpótlásnak.
csak azt nem mondják meg, mégis miből???
süti beállítások módosítása