HTML

Hitelesen HITEL lesen

„Nyakamon a disznóvágás, és se disznóm, se szalmám!” –jutott eszembe a régi mondás, mikor ismerősömet hallgattam: -férjhez megy a lányom, de hol fog lakni? Nálunk nincs túl sok hely, a vőlegénye is panelban lakik a szüleivel. Igaz, hogy mindketten jól keresnek, de annyi pénzük nincs, hogy fussa egy saját lakásra. Hitel kell, de milyen?

Kereső

Egyedi keresés

Választhatsz

Utolsó kommentek

Jobbnál jobb ajánlatok

Összeolvad az Erste és a Raiffeisen?

2007.11.19. 17:02 online

A Napi Gazdaság értesülése szerint összeolvad az Erste és a Raiffeisen Bank, a fúziót a Raiffeisen szorgalmazza, míg az Erste védené függetlenségét.

Az egyik bank (Raiffeisen) cáfolta a hírt, a másik (Erste) pedig nem kommentálta.

Az egyesülés a szakértő szerint lényegesen átrendezné a piacot, az összeolvadt bank az 5-7 helyről a 2. helyre kerülne, megelőzve a K&H Bankot és a januárban az Inter-Európát is bekebelező CIB Bankot.

 


1 komment

Címkék: hitel

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelestipp.blog.hu/api/trackback/id/tr49234500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feri 2007.11.26. 10:49:05

És akkor melyik javítaná/rontaná a másikat?
A Raif most egyedül is elég gáz:
www.netdiag.hu/daily/071126/ndHttp_071126_id183.htm

Feri
süti beállítások módosítása