HTML

Hitelesen HITEL lesen

„Nyakamon a disznóvágás, és se disznóm, se szalmám!” –jutott eszembe a régi mondás, mikor ismerősömet hallgattam: -férjhez megy a lányom, de hol fog lakni? Nálunk nincs túl sok hely, a vőlegénye is panelban lakik a szüleivel. Igaz, hogy mindketten jól keresnek, de annyi pénzük nincs, hogy fussa egy saját lakásra. Hitel kell, de milyen?

Kereső

Egyedi keresés

Választhatsz

Utolsó kommentek

Jobbnál jobb ajánlatok

Akár 60 évesen is lehessen 15-20 évre hitelt felvenni?

2008.02.26. 08:24 online

Herczog Edit szocialista európai parlamenti képviselő kezdeményezésére hatóságok, civil szervezetek írták alá és jutatták el „Jogosan, okosan a fogyasztói jogokért” című nyilatkozatot pénzintézetekhez, biztosítókhoz. A politikus az időskorúak automatikus kizárását nehezményezi a hitelezés kizárásból, véleménye szerint a hazai szabályozás az Európai Parlament által január 16-án elfogadott és azóta az Európai Tanács által is jóváhagyott fogyasztóvédelmi irányelvvel is ellentétes.

Forrás: napi.hu

Sokan szeretnének segíteni gyereküknek vagy unokájuknak, vagy „csak” saját maguknak ingatlanfedezetes hitel felvételével, de sokszor megakadályozza őket a bankok szabályzata, amely a kölcsön visszafizetési határidejét az adós 65-70 éves koráig szabja meg. Ezért egy hosszabb futamidejű kölcsön nehezen megoldható.

Szólj hozzá!

Címkék: hitel ingatlanfedezetes hitel

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelestipp.blog.hu/api/trackback/id/tr41354757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása