HTML

Hitelesen HITEL lesen

„Nyakamon a disznóvágás, és se disznóm, se szalmám!” –jutott eszembe a régi mondás, mikor ismerősömet hallgattam: -férjhez megy a lányom, de hol fog lakni? Nálunk nincs túl sok hely, a vőlegénye is panelban lakik a szüleivel. Igaz, hogy mindketten jól keresnek, de annyi pénzük nincs, hogy fussa egy saját lakásra. Hitel kell, de milyen?

Kereső

Egyedi keresés

Választhatsz

Utolsó kommentek

Jobbnál jobb ajánlatok

Milyen hozamra számíthatunk a nyugdíjpénztárakban?

2007.10.27. 04:06 online

Havi 10 ezer forint befizetését feltételezve, 3 százaléknyi hozamkülönbség mellett már 5 év alatt is 56 ezer forintos differencia képződik

A Privátbankár összehasonlító táblázatóban látható, hogy a 2002-től 2006-ig terjedő időszakban a legkisebb átlagos hozam 6,77 százalék, a legnagyobb pedig 10,53 százalék magánnyugdíjpénztárak esetében.

Önkéntes pénztárak esetében a Privátbankár által vizsgált kasszák közül a legkisebb öt éves hozam 6,4, a legnagyobb pedig 10,86 százalék volt.

Érdemes meggondolni, kire bízzuk a pénzünket!


Magánpénztárak összehasonlítása: ITT

Önkéntes pénztárak összehasonlítása: ITT


 

Szólj hozzá!

Címkék: nyugdíj befektetés

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelestipp.blog.hu/api/trackback/id/tr59208605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása